viernes, 17 de junio de 2016

Trobada d'escoles CBT - Tarraco Bàsquet 2016

Comunicat sobre els aspectes organitzatius de la Trobada d'escoles CBT:

Benvolguts pares i mares,

Com ja sabeu, aquest cap de setmana del 18 i 19 de juny , es celebra el Torneig Escolar del C.B. Tarragona, a les instal·lacions del Complex Educatiu de Tarragona (Antiga Laboral)

Per aquest motiu, les famílies que teniu nens/es inscrits al torneig i que pernoctaran la nit del dissabte i passaran el cap de setmana a les instal·lacions, us volíem donar algunes indicacions sobre tot lo necessari per gaudir d’un bon cap de setmana.

Els serveis que tindran la canalla, són:

. sopar del dissabte
- nit de dissabte
- esmorzar de diumenge
- dinar de diumenge

El dinar del dissabte no està inclòs en el preu del paquet, esmentar que hi ha zones i servei de bar per tot el recinte on fan entrepans freds i calents, encara si ho creieu convenient també poden portar entrepans de casa.
També cal dir que el menú del menjador del recinte té un preu de 9 euros i que els acompanyants (família) també es podria quedar a dinar per aquest preu.

Si creieu oportú que els nens i nenes portin diners en efectiu  per qualsevol despesa que puguin tenir ( begudes, menjar per picar...). Creiem que amb una quantitat màxima de 20 euros seria suficient, encara que ho deixem al vostre criteri.

Finalment com a última indicació us comentem que han de portar:

Llençols pel llit.
Roba de bany i d’higiene personal ( sabó, tovallola, xancletes, raspall de dents i pasta......)
Roba d’esport i còmode
L’ equipació de joc
Si s’escau roba més d’arreglar per a la nit de dissabte que hi haurà discoteca (Al criteri i gust de cadascú).

Qualsevol cosa tan els entrenadors com els coordinadors Joan Domènech(653 203015) i David Marquès (676 679538) estarem el cap de setmana amb ells.

Recordem que el grup serà acompanyat per monitors de l’escola que vetllaran pels vostres fills, tot i que la darrera responsabilitat està en els mateixos esportistes i en la vostra decisió, com a tutors, d ’autoritza’ls perquè hi participin. És per això que, davant de qualsevol incident que els monitors puguin preveure o bé, observar que s’allunyi de la bona marxa de la sortida, puguin emprendre les accions oportunes.


David Marquès o Joan Domenech

Coordinador dels esports extraescolars CARMELITES

No hay comentarios:

Publicar un comentario